Over Fenix Fire

Maak kennis met Fenix Fire, een unieke lijn haarden die de fascinatie voor vuur en design transformeert tot een productlijn van stijlvolle (inbouw)haarden.

Nog nooit kon pure vuurbeleving zo gracieus deel uitmaken van warmtecomfort en sfeer in huis. Perfect verwerkbaar in elk interieur, tillen de Fenix Fire modellen elegantie en efficiëntie naar een hoger niveau.

Meer dan 35 jaar warmte

Dankzij onze jarenlange ervaring in de haardenwereld met Colemont, merkten we dat het stilaan tijd werd voor innovatie. Zo groeide bij ons het verlangen naar het creëren van een compleet nieuwe en volledig eigen lijn producten. Het resultaat? Fenix Fire, een unieke reeks die vooruitstrevend is en als een optimalisatie kan gezien worden van haarden die vandaag de dag reeds bestaan. Want net zoals het mythologische dier, de fenix, symbool staat voor het herrijzen uit zijn as, zorgen onze unieke haarden voor een ongekende, frisse wind binnen de haardenwereld.

Prioriteit: kwaliteit

Uit onze jarenlange ervaring en productkennis ontstond ons private label Fenix Fire. Dankzij deze eigen productlijn kunnen we bovendien snel inspelen op marktontwikkelingen.

Logistieke efficiëntie

In ons 1500 m² grote magazijn te Hasselt houden wij onze stock voortdurend op peil, zodat u snel geholpen kan worden. Schoorsteensystemen bijvoorbeeld worden al binnen 48 uur geleverd in België.

Expertise inclusief

Maar omdat topkwaliteit alleen niet genoeg is, biedt ons gekwalificeerde team u ook de nodige professionele ondersteuning. Wij bekijken elk project afzonderlijk en delen onze expertise met u, om zo ieder project tot een geslaagd einde te brengen.

locatie

Hier vindt u
Fenix Fire
in uw buurt

Zoek hier

 

Ongezien
warmtecomfort

Stijlvol
design

Een haard is een unieke eyecatcher in iedere woning. Het Fenix Fire gamma staat dan ook garant voor een serie stijlvolle designs, die perfect te integreren zijn in iedere woonstijl.

Geschikt voor renovatie

Spannende renovatiewerken voor de boeg? Alle Fenix Fire haarden zijn eenvoudig te integreren in ieder renovatieproject!

Milieu
vriendelijk

De nodige certificaten verzekeren u dat al onze inbouwhaarden aan alle nodige milieuvereisten voldoen. Lage emissie en een hoog rendement zijn gewaarborgd!

Efficiënte verbranding

Alle Fenix Fire haarden zijn voorzien van de meest betrouwbare systemen die een efficiënte verbranding en een hoog rendement garanderen.